Vevői vélemények

"Nem vagyok profi, építési vállalkozó, nincs nagy tapasztalatom a hőszigetelő anyagokkal, nem volt könnyű döntést hoznom, éppen ezért vagyok nagyon megelégedve a hőszigetelésplázával. A weboldal profi. Minden részletesen le van írva. Az árak verhetetlenek. A megrendelés előtt korrekt segítséget kaptam a mit mivel, hogyan kérdéseimre. A segédanyagokat (dübel, ragasztó, élvédő) helyettem számolták ki, csak ragasztóból kellett pótoljak, de abból is azért, mert a fal nagyon hullámos volt, így néhol nagyon sok ment el a hőszigetelőlemez alá. Amikor leadtam a rendelést akkortájt hiánycikk volt Európa szerte a grafit, akkoriban gyulladt ki egy osztrák EPS gyártó üzem, így különösen nehéz volt grafitos polisztirolt szerezni, de itt nem volt gond. A szállításba ugyan egy kis hiba csúszott, csak két részletben tudták szállítani. A gond azzal volt, hogy az összes XPS (lábazati) lemez (amivel kezdtünk volna) a második fuvarral jött, de megoldottuk, emiatt nem volt csúszás. A lemezek egyforma méretűek, könnyű volt velük dolgozni. Egyformán tömörek, nem morzsolódnak. Minden szigetelni-vágyónak ajánlani tudom!"
Előd, Budapest

"Társaságom már több alkalommal is rendelt a Thermotrading KFT-től különböző termékeket, minden esetben a kapcsolattartás megfelelő és rugalmas volt. A megrendeléseket a megbeszéltek szerint időben és minőségben is precízen teljesítették. Mindenkinek csak ajánlani tudom a cég csapatát, megbízható, korrekt társaság."

Csillag János, Trust-Immo KFT, Szolnok

"Csepeli családi házam 2017-18-as építéséhez az összes homlokzati, aljzatbeton alatti szigetelést (kb. 600m2) a hőszigetelésplázától vásároltam. A neten több áruház kínálatát összehasonlítva itt kedvezőbb áron jó minőségű termékeket kaptam. Rendkívül segítőkészek voltak akkor is, amikor a bank a CSOK ügyintézéshez az általam elvesztett számlák pótlását kérte. Gyors, korrekt, kedvező."
Farkas György, Budapest

"A vevői kommunikáció, ügyfélkezelés kiváló. A termékek árfekvése kedvező. Pontos kiszállítás. Ajánlom."
Hosso Zoltán, Bekölce

"Generélkivitelező cégként többször és nagy mennyiségben vásároltunk Önöktöl. Kevés olyan segítőkész, korrekt, jól kommunikáló, kereskedő céggel találkoztam eddig ,mint az Önöké. A termékeik kiváló, minősége és árfekvése az ingyenes kiszállítás, pedig csak fokozta az elégedettségünket. A jövőben is csak Önöktől tervezzük beszerezni a szigetelő anyagokat."
Farkas Ottó, Donum Hungary Bt., Budapest

"Szuperül lezajlott a vásárlás és a szállítás is, és nagyon jó áron. A kapcsolat telefonon a webáruházzal, a szállítással korrektül működött, a sofőr pedig igen segítőkész volt. Az én esetemből kiindulva, tudom ajánlani ezt a webáruházat." 
Röfl János, Pécs

"100%-ig elégedett vagyok. Elérhető árakon kiváló termékek gyors szállítással. A szállítási feltételek rendkívül kedvezőek. Minden zökkenőmentesen történt így nem kellett az ügyfélszolgálat segítsége. Nyugodt szívvel tudom ajánlani."

Pálfi Tibor, Naszály 

"Nagyon szépen köszönöm, minden a legkorrektebben intéződött, kezdve a megrendeléstől a kiszállításig. A gépkocsivezetővel is nagyon meg vagyok elégedve. Ajánlani fogom Önöket az ismerőseim és barátaim körében. Munkájukhoz a továbbiakban sok sikert és elégedett vásárlókat kívánok!"
Takácsné Orosz Erzsébet, Bicske 

Webáruház áttekinthető, egyszerű rendelni. Az árut az igért határidőre kihozták. Jó ár mellett jó minőségű terméket kaptam, a kivitelezőm visszajelzése alapján is. Az átadott dokumentációk teljesek voltak, nem kellett papírok után szaladgálnom, mivel CSOK-os volt, ez fontos volt számomra. 
Kovács Zoltán, Cegléd

"Véleményem pár mondatban: a rendelés könnyen, gyorsan lezajlott. A szállításról időben értesítettek és az előre egyeztetett napon kiszállították a terméket. Valamint itt találtam a legkedvezőbb áron a keresett terméket. Csak ajánlani tudom." 
Mihályfi Zoltán, Gór

"NAGYON kellemes meglepetés volt az egész folyamat. Nagy tételű, nagy tömegű áru rendelése eddig szinte sosem volt problémamentes. De most azt, akkor és 99%-ban úgy kaptam, ahogy elvárható (az 1% levonás az egyik szakadt zsák miatt volt, de amúgy említésre se méltó, cserébe kaptam egy raklapot :) ). Az egyik tétel változását is nagyon korrektül letárgyaltuk. A szállítás nyomon követése futárcégekével vetekszik. Egyetlen dolgot nem értettem, mégpedig, hogy a zsákos ragasztót (amit egy másik cég forgalmaz) miért kellett külön küldeni postával, ha másnap a nagy kocsira is fel tudták pakolni tévedésből még egyszer, tehát rendelkezésre állt az Önök telephelyen is. Mindenesetre ez nekem egy fillér pluszba nem került, szóval nekem mindegy, csak furcsa volt. Összességében nagyon köszönöm a precíz, ügyfélbarát hozzáállásukat."
Kovács Péter, Raposka

"Minden szempontból elégedettek voltunk Önökkel! Ezúton is köszönjük!"
Józsa Gábor, JPBM Construct Kft, Monor

"Az önöktől rendelt hőszigetelő anyagok, legnagyobb megelégedésünkre kiszállításra kerültek. A szállítást végző gépkocsi vezető rendkívül segítőkész volt! Köszönjük a korrekt szolgáltatást! "
Horváth László, Gétye

"Igen minden elismerésem a munkájukért a megrendelők felé tanúsított hozzáállásuk díjértékű!"

Lakatos Béla, Tárnok

Köszönöm a gyors és udvarias kiszolgálást. A későbbiekben is igénybe fogom venni a szolgáltatásaikat." Kádár Ferenc, Szabadbattyán

"Rövid határidővel kaptuk a megrendelésünket. Adott napon megkaptuk a szállítmányt! Minden elismerés a sofőrnek, amiért olyan későig dolgozott!!! " 
Rehák Erika, Budapest

"Korrekt áron, hiánytalanul kifogástalan állapotban kaptam meg amit akartam, és elég rövid időn belül." Mondai Zoltán, Ormádlak

"Tökéletesen meg vagyok elégedve a szolgáltatás minőségével! Példás volt!" 
Pilusin István, Balatonföldvár

"A weboldal szenzációs, maximálisan ügyfélbarát. Az ügyintézés gyors, pontos. Ajánlani fogom az ismerőseimmek. Hamarosan újra rendelek."
Kiss-Váradi Regina, Szedres

"Tetszett a gyors, gördülékeny ügyintézés, a segítőkész hozzáállás és nem utolsósorbn a Sofőr profizmusa! Gratulálok! 
Zatykó Anita, Délegyháza

"Gyors, gyorsabb, mint jelezve volt. Pontosan érkezett az autó, szinte percre. Korrekt ár, jó minőség. Köszönöm!!!"
Papp Sándor, Budapest

"Maradéktalanul elégedett vagyok. A szállítást végző úriember előtt le a kalappal. Barátságos, segítőkész volt. Csakis jókat tudok írni."
Gyarmati Károly, Martfű

"Nagyon kényelmes rendelés, ügyintézők segítőkészek, pontos szállítás, esetleges problémáknál segítőkész hozzáállás."
Fabók Dénes Ferenc, Nagykőrös

"Segítőkész, hozzáértő, szimpatikus Értékesítőt ismertünk meg Benedek Győző személyében"
Horváth Józsefné, Balatonkeresztúr

"A megrenelés szerintem túl van biztosítva,de minden korrektül történt. Az SMS-re a válasz kérést ki lehetne hagyni, mivel telefonon mindent egyeztetve lett. A sofőr bizalomgerjesztő, rendezett és nagyon segítőkész."
Bodnár Tibor, Törökbálint