Vevői vélemények

NAGYON kellemes meglepetés volt az egész folyamat. Nagy tételű, nagy tömegű áru rendelése eddig szinte sosem volt problémamentes. De most azt, akkor és 99%-ban úgy kaptam, ahogy elvárható (az 1% levonás az egyik szakadt zsák miatt volt, de amúgy említésre se méltó, cserébe kaptam egy raklapot :) ). Az egyik tétel változását is nagyon korrektül letárgyaltuk. A szállítás nyomon követése futárcégekével vetekszik. Egyetlen dolgot nem értettem, mégpedig, hogy a zsákos ragasztót (amit egy másik cég forgalmaz) miért kellett külön küldeni postával, ha másnap a nagy kocsira is fel tudták pakolni tévedésből még egyszer, tehát rendelkezésre állt az Önök telephelyen is. Mindenesetre ez nekem egy fillér pluszba nem került, szóval nekem mindegy, csak furcsa volt. Összességében nagyon köszönöm a precíz, ügyfélbarát hozzáállásukat."
Kovács Péter, Raposka

"Nagyon meg vagyok elégedve az áruval , a kiszolgálásal szálítással na meg az árakkal köszönöm"
Koréh Levente, Dunaharaszti

"Teljesen elégedett vagyok a megrendelt áruval. Gyors, precíz kiszállítás. Rugalmas ügyintézés. Ajánlom másoknak is!"
Mag Zoltán, Dunakeszi

 "Egyszerű, átlátható és könnyen kezelhető webes felület. Udvariasan, érthetően és készségesen kommunikáló, gyors és pontos telefonos ügyfélszolgálat. A mai igényeknek minden tekintetben megfelelő gyors ügyintézés, korrekt kiszállítás. 5 csillagból 5!"
Geizler Gyula, Mohács

"Maximálisan elégedett vagyok a megrendeléstől a kiszállításig, korrekt, segítőkész, kedves tájékoztatást kaptam folyamatosan, csak ajánlani tudom mindenkinek."
Baranyiné Igaz Gabriella, Kiskunlacháza

"Nagyon kedvező árak, kiváló kommunikáció ( szinte azonnal hívtak a rendelés leadása után, és ajánlották azokat a kiegészítőket, amikre a kivitelezőnek még szüksége lehet) , pár napon belül kiszállítottak mindent a saját teherautójukkal. A termékek hiánytalanul, kitűnően, szakszerűen csomagolva érkeztek meg. A zsákos termékeket szinte egyidőben szállította ki az emelőhátfalas MPL futárszolgálata. Mindenkinek ajánlom a céget a továbbiakban is!"
Neményi Zsolt, Pogány

"Nagyon kedves volt az ügyintéző. Segített mindenben. De az árról nem tudok nyilatkozni, mivel nem ismerek más áruházakat. A szállítás tökéletes volt."
Bárdos Katalin, Igal

"Nem vagyok profi, építési vállalkozó, nincs nagy tapasztalatom a hőszigetelő anyagokkal, nem volt könnyű döntést hoznom, éppen ezért vagyok nagyon megelégedve a hőszigetelésplázával. A weboldal profi. Minden részletesen le van írva. Az árak verhetetlenek. A megrendelés előtt korrekt segítséget kaptam a mit mivel, hogyan kérdéseimre. A segédanyagokat (dübel, ragasztó, élvédő) helyettem számolták ki, csak ragasztóból kellett pótoljak, de abból is azért, mert a fal nagyon hullámos volt, így néhol nagyon sok ment el a hőszigetelőlemez alá.A szállításba ugyan egy kis hiba csúszott, csak két részletben tudták szállítani. A gond azzal volt, hogy az összes XPS (lábazati) lemez (amivel kezdtünk volna) a második fuvarral jött, de megoldottuk, emiatt nem volt csúszás. nden szigetelni-vágyónak ajánlani tudom!"
Dr. Lőrincz M. Ákos, Székesfehérvár

"Eddig két alkalommal rendeltem hőszigetelő rendszert a webáruházból, mindkét alkalommal teljesen rendben volt minden. Ha kérdésem volt, telefonon is azonnal elérhetőek voltak, időben tájékoztattak emailben is. Mindig hiánytalanul, korrekt áron érkeztek a megrendelt termékek."
Szigeti Tamás, Pogány

"Korrekt megbizható idöben az igért idöpontban szállitás köszönet."
Veller Sándor, Ács

"Nagyon örülök réggen találkoztam ilyen jo kiszállításal web oldallal. Köszönöm szépen a termékeket nagyon elégedett vagyok az árral és a termékkel is."
Szabó Szabolcs, Nádudvar

"Jó ár/érték arány. Jól használható webáruház. Folyamatos tájékoztatás, kommunikáció a rendeléssel kapcsolatban. A kiszállítás teljes szigetelőrendszer esetén (családi házra) 10 napon belül rendben megtörtént. Korrekt kiszolgálás"
Nagy Judit, Nőtincs
"Maximálisan elégedett vagyok! Egyszerűen kezelhető weboldal. Gyors, korrekt ügyintézés, szállítás. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"
Berényi Lászlóné, Andornaktáján

"Megrendeléstől a kiszállításig egy pár nap tellt csak el. Nagyon elégedett vagyok!! Mellesleg a söfőr is jófej és segítőkész volt!"
Blaskó Tibor, Veszprémvarsány

"Kiváló a weboldal, szinte irányítja a vásárlót, mihez mire van szükség. Az ügyfélszolgálat készséges, a kiszállítás gyors, pontos. Minden szakszerű és nagyszerű."
Gondos Krisztina, Fót

"A jövőben is csak Önöktől tervezzük beszerezni a szigetelő anyagokat. Generélkivitelező cégként többször és nagy mennyiségben vásároltunk Önöktöl. Kevés olyan segítőkész, korrekt, jól kommunikáló, kereskedő céggel találkoztam eddig ,mint az Önöké. A termékeik kiválló, minősége és árfekvése az ingyenes kiszállítás, pedig csak fokozta az elégedettségünket."
Farkas Ottó, Donum Hungary Bt., Budapest

" Minden rendben volt. Az ügyintéző hölgy nagyon cuki volt és segítőkész. A kiszállítás pontos volt , előtte értesítettek."
Bojtos Nándor, Budapest

"Gyors, pontos segítőkész partner, a tarolasban is maximálisan tudtak segíteni. Csak ajánlani tudom!"
Gyetvai Péter, Százhalombatta

"Gyors és pontos kiszolgálás, korrekt àrak. Kiszàllítàs a megbeszéltek szerint időben, segítőkész sofőrrel. Ajànlom a céget mindenkinek!"
Katona József, Sajószentpéter

"Megbízható, rugalmas kiszállítás a megadott időben. Ár érték arányban jelenleg a legjobb."
Tóth Tamás, Csévharaszt

"Maximálisan elégedettek voltunk/vagyunk. Sok-sok ilyen korrekt vállalkozást érdemelne ez az ország . A megrendeléstől a kiszallitasig a közbenső kommunikacioig minden csillagos ötös ! Utólag is köszönet ."

Dobrozemszky Zsuzsanna, Velence

"Gyors, pontos, árban és minőségben az egyik legjobb. Korrekt tájékoztatás. Nagyon elégedett vagyok. Köszönöm."
Körmendi Tibor, Pilis

"A rendelés menete egyszerű, a kommunikáció tökéletes volt. A telefonos ügyfélszolgálat minden felmerülő problémát gyorsan kezelt."
Almási László, Szeged

"Olajozott ügymenet, határozott ügyfélszolgálat. Ha minden így működne ebben az országban...."
Somsák Róbert, Győr

"Nagyon jó árak, segítőkész ügyfélszolgálat, gyors kiszállítás! Nagyon jó választás volt!"
Kopasz György, Budaörs

"Tökéletes és gyors áruszállítás rövid időn belül, a távolság nem volt akadály."
Pap Gergő, Vaja

"Köszönöm a munkájukat, elégedett voltam a kiszolgálással. Segítőkészek, és udvariasak voltak. Ajánlom mások figyelmébe is. Üdvözlettel: Tóth László ev."
Tóth László, Ságvár

"Társaságom már több alkalommal is rendelt a Thermotrading KFT-től különböző termékeket, minden esetben a kapcsolattartás megfelelő és rugalmas volt. A megrendeléseket a megbeszéltek szerint időben és minőségben is precízen teljesítették. Mindenkinek csak ajánlani tudom a cég csapatát, megbízható, korrekt társaság."
Csillag János, Trust-Immo KFT, Szolnok

"Szuperül lezajlott a vásárlás és a szállítás is, és nagyon jó áron. A kapcsolat telefonon a webáruházzal, a szállítással korrektül működött, a sofőr pedig igen segítőkész volt. Az én esetemből kiindulva, tudom ajánlani ezt a webáruházat."
Röfl János, Pécs

"100%-ig elégedett vagyok. Elérhető árakon kiváló termékek gyors szállítással. A szállítási feltételek rendkívül kedvezőek. Minden zökkenőmentesen történt így nem kellett az ügyfélszolgálat segítsége. Nyugodt szívvel tudom ajánlani."
Pálfi Tibor, Naszály

"Nagyon szépen köszönöm, minden a legkorrektebben intéződött, kezdve a megrendeléstől a kiszállításig. A gépkocsivezetővel is nagyon meg vagyok elégedve. Ajánlani fogom Önöket az ismerőseim és barátaim körében. Munkájukhoz a továbbiakban sok sikert és elégedett vásárlókat kívánok!"
Takácsné Orosz Erzsébet, Bicske

"A webáruház áttekinthető, egyszerű rendelni. Az árut az igért határidőre kihozták. Jó ár mellett jó minőségű terméket kaptam, a kivitelezőm visszajelzése alapján is. Az átadott dokumentációk teljesek voltak, nem kellett papírok után szaladgálnom, mivel CSOK-os volt, ez fontos volt számomra."
Kovács Zoltán, Cegléd

"Véleményem pár mondatban: a rendelés könnyen, gyorsan lezajlott. A szállításról időben értesítettek és az előre egyeztetett napon kiszállították a terméket. Valamint itt találtam a legkedvezőbb áron a keresett terméket. Csak ajánlani tudom."
Mihályfi Zoltán, Gór

"Majdnem minden kifogástalan, kivéve a szállítás időpontját ami majdhogynem éjszakára esett."
Horváth Csaba, Csém

"Minden szempontból elégedettek voltunk Önökkel! Ezúton is köszönjük!"
Józsa Gábor, JPBM Construct Kft, Monor

"Nagyon profi, segítőkész cég, akik hihetetlen gyorsak :-) Csak nagyon jókat tudok mondani. Már ajánlottam másoknak is."
Tünde, Taksony

"Az önöktől rendelt hőszigetelő anyagok, legnagyobb megelégedésünkre kiszállításra kerültek. A szállítást végző gépkocsi vezető rendkívül segítőkész volt! Köszönjük a korrekt szolgáltatást!"
Horváth László, Gétye

"Igen minden elismerésem a munkájukért a megrendelők felé tanúsított hozzáállásuk díjértékű!"
Lakatos Béla, Tárnok

"Köszönöm a gyors és udvarias kiszolgálást. A későbbiekben is igénybe fogom venni a szolgáltatásaikat."
Kádár Ferenc, Szabadbattyán

"Rövid határidővel kaptuk a megrendelésünket. Adott napon megkaptuk a szállítmányt! Minden elismerés a sofőrnek, amiért olyan későig dolgozott!!! "
Rehák Erika, Budapest

"Korrekt áron, hiánytalanul kifogástalan állapotban kaptam meg amit akartam, és elég rövid időn belül."
Mondai Zoltán, Ormádlak

"Tökéletesen meg vagyok elégedve a szolgáltatás minőségével! Példás volt!"
Pilusin István, Balatonföldvár

"Én csak adatokat kaptam miket rendeljek, egyáltalán nem értek a szigetelésekhez! Mikor telefonáltam nagyon kedvesen segitettek mindenben, amit ezúton köszönünk is! A sofőr is nagyon rendes volt, szállítás ára is teljesen jó! Én csak jót tudok írni."
Finta Krisztina, Csévharaszt

"A weboldal szenzációs, maximálisan ügyfélbarát. Az ügyintézés gyors, pontos. Ajánlani fogom az ismerőseimmek. Hamarosan újra rendelek."
Kiss-Váradi Regina, Szedres

"Tetszett a gyors, gördülékeny ügyintézés, a segítőkész hozzáállás és nem utolsósorbn a Sofőr profizmusa! Gratulálok!"
Zatykó Anita, Délegyháza

"Gyors, gyorsabb, mint jelezve volt. Pontosan érkezett az autó, szinte percre. Korrekt ár, jó minőség. Köszönöm!!!"
Papp Sándor, Budapest

"Maradéktalanul elégedett vagyok. A szállítást végző úriember előtt le a kalappal. Barátságos, segítőkész volt. Csakis jókat tudok írni."
Gyarmati Károly, Martfű

"Nagyon kényelmes rendelés, ügyintézők segítőkészek, pontos szállítás, esetleges problémáknál segítőkész hozzáállás."
Fabók Dénes Ferenc, Nagykőrös

"A megrenelés szerintem túl van biztosítva,de minden korrektül történt. Az SMS-re a válasz kérést ki lehetne hagyni, mivel telefonon mindent egyeztetve lett. A sofőr bizalomgerjesztő, rendezett és nagyon segítőkész."
Bodnár Tibor, Törökbálint

"Nagyon jó árban jutottam hozzá a szigetelőanyaghoz,a szállítás gyors,pontos.Ami szimpatikus volt mèg a rendelèsnèl,hogy a fel nem használt anyagokat visszaveszik,ès el is szállítják.Teljesen elègedett vagyok.A webshop lènyegretörő ,informatív,gyors..ennyit várok el,semmi szükség csillvilli,akadozó túlbonyolított felületre.5 csillag, köszönöm!"
Palincsár Tamás, Monor

"Itt volt a legkedvezőbb az ár. Személyesen mentem érte,mert nem lakok messze. Korrekt emberek, kedves emberek."
Baranyi Szabolcs, Jászberény

"A Szállítást végző kollégájuk hozzáállása kiváló! Segítőkész,gyors,pontos,udvarias. Jó ár-értékarány.Gyors,pontos szállítás. Ajánlom másoknak is."
Bublos Sándor, Budapest

"Nagyon pontos és gyors volt minden. A logisztikus és a sofőr is nagyon kedves segítőkész volt . Ajánlom mindenkinek! Sok további sikert és elégedett ügyfelet Önöknek!!"
Szalai István, Soltvadkert

"Csepeli családi házam 2017-18-as építéséhez az összes homlokzati, aljzatbeton alatti szigetelést (kb. 600m2) a hőszigetelésplázától vásároltam. A neten több áruház kínálatát összehasonlítva itt kedvezőbb áron jó minőségű termékeket kaptam. Rendkívül segítőkészek voltak akkor is, amikor a bank a CSOK ügyintézéshez az általam elvesztett számlák pótlását kérte. Gyors, korrekt, kedvező."
Farkas György, Budapest