Szolgáltatások

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálatunkon felkészült kollégáink fogadják megkeresésüket H-P-ig 8-16 óráig. Amennyiben ügyfélszolgálatunk foglalt, úgy az érdeklődőket minden esetben visszahívjuk. Nálunk nincs nem fogadott megkeresés..


Országos kiszállítás

Szállítási díjaink az ország területén egységesek és 0 Ft-tól - 16.900 Ft-ig terjednek.
A kiszállítás 800.000 Ft feletti vásárlás esetén Díjmentes.
A kiszállítás a megrendeléstől számított 8-10 napon belül történik, előre egyeztetett időpontban.
A kiszállítást csak saját gépjárművekkel és sofőrökkel végezzük, akik a szükséges dokumentumokat (számla, teljesítmény nyilatkozat), viszik magukkal és a helyszínen átadják a megrendelőnek.
Autóink egyszerre 320 m3 kiszállítására képesek, így nagyobb projekteket is ki tudunk egyben szolgálni.
Személyes átvételre telephelyünkön 2700 Cegléd, Szolnoki út 73. szám alatt van lehetőség.


5 év rendszergarancia

Az általunk használt termékekből összeállított rendszerekre cégünk 5 év teljeskörű garanciát vállal, amennyiben a felsorolt kivitelezési irányelvek és rendszer-összetevők kerülnek felhasználásra


Rendszerösszetevők

- EnergoSystem polisztirol lapok
- EnergoSytem élvédők
- EnergoSystem lábazati indítprofilok
- EnergoSystem üvegszövet háló
- Koelner dűbelek
- Kingstone ragasztók

Betartandó irányelvek

Az európai építési termék irányelveknek megfelelően Magyarországon is kormányrendelet (275/2013. (VII. 16.) kötelezi a termékek gyártóját, forgalomba hozóját a "Teljesítmény nyilatkozat" kiadására. A gyártó, illetve forgalmazó ezzel igazolja, hogy a termék lényeges terméktulajdonságai a vonatkozó műszaki specifikációkban foglalt követelményeknek megfelelnek. A termék lényeges terméktulajdonsága, amely az építményre vonatkozó alapvető követelmények teljesüléséhez szükséges, valamint a terméktulajdonsághoz kapcsolódó elvárt szint, osztály vagy leírás.

Az általunk forgalmazott hőszigetelő lemezek teljesítmény nyilatkozatait megtalálja itt, a termékek oldalon.


6 hónapos visszavásárlás

Cégünk minden megvásárolt sértetlen és bontatlan terméket 6 hónapig visszavesz, teljes áron, szállítási díj nélkül, melyeket el is hoz a vásárlótól. Így érdemes megfontolnia hogy az anyagokból ráhagyással rendeljen. 

60 napos tárolás

Megrendelt termékeit cégünk a rendeléstől számított 60 napig díjmentesen tárolja. Ha mindeközben nem tart igényt a megrendelt árúra, úgy azt bármikor lemondhatja minden költség nélkül. 


Mintan küldése

Amennyiben vásárlása előtt meg szeretne bizonyosodni termékeink minőségéről, úgy kérje mintánkat a lenti ürlapon. Ezeket pár napon belül díjmentesen leszállítjuk Önnek.  A lenti űrlapon ki tudja választani azt a hőszigetelő lemez típust amely Önt érdekli. Az elküldött minta nem egy egész bála 10 cm vastag hőszigetelő lemezt tartalmaz ami 2,5 m2.